• + 47 411 78 696
  • post@tickgarden.no

Om oss

Om oss

Den 9.desember 2016, i gamle Brodahls gummivarefabrik i Drammen, ble Tickgarden stiftet.

Vi i Tickgarden er lidenskapelig opptatt av gode historier. En god historie kan fortelles på utallige måter og treffe på mange plan. Hvert prosjekt har en unik innfallsvinkel, og sin egen fortellerstemme. Det er dette vi ønsker å rendyrke sammen med alle våre samarbeidspartnere.

Vi holder til sentralt på Bragernes i Drammen, nærmere bestemt 3.etg i Nedre Storgate 1.                                                                                                                             Dere er hjertelig velkomne til å stikke innom for en kopp kaffe og en hyggelig prat!

Foto: Ketil Skogheim

Marius Hagen
Produsent / Daglig leder
marius@tickgarden.no
Mobil: 411 78 696

Marius er utdannet filmprodusent fra Westerdahls Høyskole, Oslo ACT og har en klar ambisjon om å utvikle et mye sterkere filmmiljø i Drammesregionen.

”Vi må tørre å tenke enda større her i Drammen.  Det viktigste i første omgang er å sørge for økt kjennskap til de kreative kreftene som finnes her. Man trenger ikke lenger reise inn til Oslo for å finne de gode folkene. ”

Nøkkelpunkter fra Marius´CV:

Produsentutdanning fra Westerdahls

Fagkonsulent ved Viken filmsenter

Prosjektleder Norfilm

Produsert ”Jeg skal bli kjendis” for VGTV

Foto: Ketil Skogheim

Ole Jørgen Flått
Prosjektleder / Styreleder
ole@tickgarden.no
Mobil: 926 16 655

Ole Jørgen kommer fra TV-bransjen, med 10 års erfaring fra TV 2, og har som ambisjon å videreutvikle det kreative og skapende i Tickgarden.

” Historier som berører meg kan komme i alle slags former, helt uavhengig av sjanger og plattform. Det kan være skrevne ord, en gripende spillefilm eller en personlig reklamefilm. Min ambisjon er å skape innhold som treffer hjerterota til mottakeren. ”          

Nøkkelpunkter fra Ole Jørgens CV:

Studier i journalistikk, kreativ skriving og tekstforfatting

Produksjonsleder TV 2; Broom, TV 2 Sporty, Tour de France, OL, fotball-EM og VM

Daglig produksjon ved nyhet- og sportsdesken.