• + 47 411 78 696
  • post@tickgarden.no

Film og TV-produksjon

Film og TV-produksjon


«Kreativiteten starter hos oss»

 

Som produksjonsselskap ønsker vi å utvikle oss slik at vi kan realisere egne film og TV-konsepter. Her kan dere lese litt om det vi holder på med om dagen.

 

Regal- kortfilm

Regal er historien om Arne Werp, som våren 1623 finner sølv i fjellene ved Sandsvær. Sammen med en bonde fra nabogården begynner han å utvinne noe av sølvet og forsøker å selge det til egen fortjeneste rundt på bytorgene på Østlandet. Høsten 1623 blir Arne arrestert, og omfanget av sølvfunnet blir gjort kjent. Dette var starten på et av Norges viktigste industrieventyr, og starten på Kongsberg by.

Bussholdeplassen- kortfilm

Bussholdeplassen forteller en historie om hvordan en tilsynelatende uskyldig telefonoppringning kan endre et helt livsløp.

Fra mære til maki

Fra mære til maki er et egenutviklet slow-TV konsept, som er presentert for TV 2. Ideen ligger inne til vurdering hos prosjektleder for kommersielle eventer i kanalen.

Egenutviklete ideer som er klare for pitching

Vi har to pitcher som skal presenteres for TV 2 i september. Den ene er et studiobasert humorprogram, det andre et familieprogram med matglede i fokus. Oppdatering på dette kommer!

 

Det er alltid gøy å drodle rundt andres prosjekter også, så ta gjerne kontakt hvis dere sitter på en morsom ide!

 

Marius Hagen
Produsent / Daglig leder
marius@tickgarden.no
Mobil: 411 78 696

 

Ole Jørgen Flått
Prosjektleder / Styreleder
ole@tickgarden.no
Mobil: 926 16 655