• + 47 411 78 696
  • post@tickgarden.no

Slik jobber vi

Slik jobber vi

«Nøkkelen er å finne rett mann til rett jobb»

Vi elsker å utvikle ideer og har idedrodlinger på kontoret hver eneste dag. Den kreative muskelen må holdes ved like, som alle andre muskler i kroppen. Noe av det som driver oss i hverdagen er muligheten til å være med å skape innhold som engasjerer og berører. Og for å kunne fortsette med dette i tiden fremover må vi stadig utvikle oss og være åpne for nye impulser og innspill.

Tickgarden kan ta prosjektene til våre kunder fra A-Å. Vi bistår med ideutvikling, planlegging, manus, opptak og etterarbeid. Vi har gode kontakter med andre tekstforfattere, kommunikatører og regissører, og henter ofte inn folk som vi selv mener er MYE flinkere enn oss på sine ting. Dette tilpasser vi individuelt på hvert prosjekt, i samsvar med våre oppdragsgivere.

Bemanning på våre produksjoner

Å ha en fast stab med ansatte er utrolig kostbart, og ofte umulig å holde sysselsatt hver eneste dag. Derfor har vi valgt en strategi der vi hyrer inn det mannskapet som behøves til hver produksjon. Dette gir oss fleksibilitet, valgfrihet og muligheten til å opp- og nedskalere prosjektene etter kundens behov. Ved våre produksjoner betaler kunden for den faktiske arbeidstiden som er brukt. Vi trenger ikke legge til påslag for «daglig drift» og inndekning av passive arbeidstimer faste ansatte ofte kan generere.

I dagens produksjonsbransje finnes det utrolig mange dyktige mennesker, med spisskompetanse innenfor hver sin gren. Vår strategi gir oss mulighet til å velge den kompetansen vi til en hver tid trenger.

Noen av våre innholds- og tekniske leverandører:

Kommunikasjon: Kjetil Høye Sviland, www.timbr.as

Lyd: Plosiv. www.plosiv.no

Foto og klipp: Erik Lundby, www.jubafilm.no

Foto og klipp: Jørgen Storhaug, www.jorgenstorhaug.no